NAGRADNI FOTO KONKURS #MEDONOSNABASTA SVAKE NEDELJE DO 02. SEPTEMBRA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA EKONAUTA

U želji da dodatno promovišemo Inicijativu za medonosne bašte koju smo pokrenuli 20. maja na Svetski dan pčela sa našim partnerima,  od početka juna do 02. septembra putem društvenih mreža, svake nedelje biramo najlepšu fotografiju, koju pratioci naših naloga Ekonaut i BeeConnected budu postavljali a sadrži neki od sledećih elemenata:

  • na fotografiji je vaša medonosna bašta, terasa ili cvet
  • na fotografiji je neki od oprašivača koji se hrani na cvetu u vašoj medonosnoj bašti (pčela, bumbar, leptir ili bilo koji drugi oprašivač)

Takođe je potrebno, kao uslov konkursa da svako ko učestvuje zaprati naše stranice i profile, na Instagramu ili Facebooku – Ekonaut i BeeConnected kao i da uz fotografiju postavi hashtag #medonosnabasta i označi stranice i profile Ekonauta i BeConnected-a. Konkursi se odvijaju odvojeno na Instagramu i Facebooku, nedeljene nagrade koje se dodeljuju su iste.

Naš žiri će u odnosu na kvalitet sadržaja fotografija i broja lajkova pristiglih fotografija odabrati i objaviti nedeljnog pobednika, svakog utorka do početka septembra. Takođe svakog utorka počinje novi ciklus nagradnog konkursa.

Nagrade će se menjati svake nedelje ali će uvek biti vezane za temu bašti i oprašivača: medonosne i jestive biljake koje možete posaditi u žardinjeru ili obogatiti vašu medonosnu baštu, teglice namaza od sirovog meda i još po nešto što će nadamo se našim pratiocima koji vole prirodu biti zanimljivo.

Linkovi za profile na Facebook-u: EkonautBeeConnected

Linkovi za profile Instagram -u : EkonautBeeConnected

Adresa
Udruženje građana "Ekonaut"
Venizelosova 52
11108 Beograd
Republika Srbija

Kontakt
0658854415