fbpx

PRIJAVA ZA ONLINE BILJARNICU 2023

Ukoliko želite da upoznate tajne lekovitog bilja, saznate kako i kada se biljke beru i suše, kako se upotrebljavaju i kombinuju, kako da ih prepoznate u prirodi i od njih napravite preparate, “Biljarnica online” je baš za vas!

Ukoliko želite da prijavite svoje učešće na ovom programu ili samo dobijete detaljnije uslove pohađanja „Biljarnice online“ potrebno je da popunite ovaj kratki formular u nastavku. 

Svi prijavljeni učesnici dobijaju mejl sa potrebnim informacijama, na dobijeni mejl je potrebno odgovoriti potvrdno ukoliko vam uslovi pohađanja programa “Biljarnica” odgovaraju.

Predavač i autor koncepta “Biljarnice” i “Biljarnice online”, Momčilo Antonijević je naš najpoznatiji travar mlađe generacije, pored toga je novinar i autor popularnih knjiga: “Divlji kuvar” i “Kako sam postao putnik i prestao da budem turista”. Osnivač je poznatog bloga i Youtube kanala "Snaga bilja" - ("The power of plants") koji je pokrenuo kako bi sa drugima podelio znanje i ljubav prema praksi narodnih travara. Upravo tako je njegova misija postala da već skoro 30 godina edukuje o snazi bilja i ljude približava prirodi. Kao i do sada Momčilo će sa polaznicima podeliti svoje znanje o tehnikama branja i sušenja biljaka, mehanizme kojima one deluju na naše zdravlje, kao i u kom trenutku i na koji način ih je najbolje koristiti – od čajeva i biljnih mešavina, preko tinktura, aromaterapije, pa sve do upotrebe lekovitog bilja u kuhinji.