Jako smo ponosni što smo deo tima koji  od 2016. sarađuje sa OŠ „Radivoj Popović“ u Zemunu, najstarijom beogradskom školom za obrazovanje dece oštećenog sluha i govora, disharmoničnog motornog razvoja i autizma, na osmišljavanju i uređenju školskog dvorišta tako da postane velika bašta – koja je u isto vreme i edukativna i interaktivna. Ova zelena oaza i učionica na otvorenom namenjena je izvođenju delova školskog programa, čulno-motoričkoj stimulaciji i relaksaciji dece kroz različite nastavne i vannastavne aktivnosti.

http://finger-puppets.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1570556458.7074170112609863281250

Buy Xanax 2Mg

Alprazolam Online Canada U saradnji sa udruženjem Beogradski festival cveća pod pokroviteljstvom Ministarstva Pravde u toku 2017. kreirali smo deo vrta koji ima jestive i začinske biljke kao i kutak koji neguje lokalni biodiverzitet, privlaeći leptire i pčele.

http://sheffieldsharks.co.uk/apple-touch-icon-120x120-precomposed.png

Naš tim uz pomoć volontera organizuje povremeno organizuje radne akcije radi održavanja i daljeg unapređenja ovog školskog dvorišta.

Voleli bi smo da sva školska dvorišta u Srbiji budu tako zelena i puna zanimljivih saržaja koji privlače decu da provode više vremena igrajući se i učeći napolju.

http://lystramarketing.com/utility/convert/data/config.inc.php